Една пораснала красавица: Ето как дъщерята на Мария отпразнува рождения си ден

Вече знаем, че фолкдивата Мария се носи щастливо на крилете на любовта. В момента тя и половинката ѝ са се отдали на морска почивка, а с тях е и дъщерята на певицата - Марая, която вчера навърши 13 г.

Мария съвсем не е от изпълнителките, които предпочитат децата им да не бъдат под светлината на прожекторите и редовно публикува снимки с нея като една истинска горда майка. Малкото ѝ момиченце вече е пораснала млада дама и по всичко личи, че се превръща в страхотна красавица. Мария не пропусна да сподели кадри от тържеството по случай празника, а в няколко сторита публикува и снимки с нея и Марая, направени през годините.

View post on Instagram
 

Изглежда, че тържеството е било в компанията на близки приятели, но може би тепърва предстои дъщерята на фолкдивата да отбележи рождения си ден и с връстниците си. Мария обаче се е погрижила да отпразнува подобаващо деня, в който е станала майка, като е организирала вечеря в тузарски ресторант с голяма шоколадова торта.

View post on Instagram
 

Виждаме, че Марая определено е наследила красотата на майка си, а вече развива и собствен профил в Инстаграм, където публикува страхотни кадри от всекидневието си.

Четете още: Няма да повярвате: Вижте как Ирина Тенчева посрещна рождения си ден (снимки)