Глория е сред фолкдивите, които винаги изглеждат безупречно, а красотата им е неописуема. И въпреки че годините си минават, тя си остава все така перфектна и пленителна.

В момента певицата се радва на поредната си почивка в слънчева Гърция, откъдето не спира да радва почитателите си с красиви кадри, като последният от тях ще ви остави без дъх. На него Глория позира за селфи от плажа, като дори и там визията ѝ е изпипана.

View post on Instagram
 

Тази година тя демонстрира страхотната си фигура в интересни модели бански, като вчерашният подчертава шоколадовия ѝ тен. Сигурни сме обаче, че мъжката аудитория не би обърнала внимание толкова на цветовете и модела, колкото на "пълнежа". Дали е от ъгъла, под който се е снимала, или по друга причина, гърдите на Глория изглеждат още по-големи. Съвсем спокойно можем да заявим, че фолкдивата вече може да се конкурира и с Катя от дует "Ритон" по пищен бюст.

View post on Instagram
 

Към кадъра певицата не пропуска и да отправи вдъхновяващо послание към феновете си, а именно: "Нека да е лято! Правете това, което ви носи радост и ви прави щастливи! Прегръдки от мен!"

Четете още: Една пораснала красавица: Ето как дъщерята на Мария отпразнува рождения си ден