След супер успешните си две представяния в шоуто "Като две капки вода", Фики щял да участва и в поредната продукция на Маги Халваджиян - "Маскираният певец".

И въпреки че участниците в предаването се крият в тайна до разкриването им на екран, преди началото на всеки сезон, винаги излиза по някое-друго име на предполагаем певец под прикритие. От днес се носи слухът, че именно по-големият син на Тони Стораро ще бъде част от шоуто, след като съвсем явно показа, че не е доволен от финала на "Като две капки вода" тази година. Дори твърдеше, че победата на Рафи е била нагласена. Но явно Фики е успял да се споразумее с Маги Халваджиян и вече не му е обиден. Или поне така се твърди според слуховете.

View post on Instagram
 

Смята се, че една от причините Фики да се съгласи да участва в "Маскираният певец" е очакването на четвърта вълна от Ковид-19, заради която може би отново ще бъдат затворени дискотеките, които знаем, че са най-добрият източник на финанси за фолкпевците.

Продуцентите на шоуто обаче ще срещнат сериозни затруднения да прикрият характерната мощна физика на певеца, както и тембъра, който е лесноразпознаваем. Но въпреки това знаем, че той е отличен имитатор и вероятно трудно ще бъде разкрит.

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Гала: Опитах да отровя Стефан