Автор
Весела Георгиева

Най-точният любовен хороскоп от 9 до 15 август

Любовта е нещо прекрасно. А лятото е сезонът, в който сърцето тупти по-силно и във въздуха се носи специална магия.

Овен

Скъпи Овни, седмицата ви носи забавления. Ако сте обвързани, помислете за съвместно пътуване с половинката си. Просто отворете сърцето си за любовта. Не търсете под вола теле. Наслаждавайте се на това, което имате и бъдете благодарни за любовта, която Вселената ви изпраща.

Телец

Скъпи Телци, вие буквално сте потопени в огън и страст. Ще срещнете някого, който ще разпали емоциите ви. Ако сте необвързани, бъдете готови за ново начало. И то напълно сериозно. Обвързаните ще се радват на споделена взаимност и много хубави моменти.


Близнаци

Скъпи Близнаци, очакват ви много романтични моменти. Наслаждавайте се. Предстоят промени, но те ще донесат в живота ви нещо отдавна мечтано и желано. Успокойте се най-накрая. Настъпва едно прекрасно любовно безвремие.

Рак

Скъпи Раци, тя, любовта ви е ясна, но вие още не го осъзнавате. Вземете се в ръце и спрете да търсите нещо, което отдавна е пред очите ви. Отпуснете се, погледнете в очите на човека, когото не приемате като евентуален партньор на този етап, и ще видите любовта.

Лъв

Скъпи Лъвове, ако сте необвързани, пригответе се за забавления и щури изненади. Ако сте в отбора на обвързаните, ще се радвате на спокойна връзка, мило отношение и много романтични преживявания с партньора.

Дева

Скъпи Деви, готови сте за нов живот. а той включва и нова любов, че и нова работа. Емоциите ще завъртят главата ви през тази седмица и вие няма да можете да промените нищо. Възползвайте се от възможностите, които съдбата ви дава.

Везни

Скъпи Везни, очакват ви романтика, разходки, приятни вечери на свещи... Наслаждавайте се на моментите, които ви изпраща богът на любовта. Не вярвайте на клюки, вярвайте на човека до себе си.

Скорпион

Нова любов, нов партньор. Но и едно малко безпокойство ще ви яде отвътре. Обаче да знаете - всичко свършва добре. Животът е прекрасен и вие сами ще се убедите в това. Има едно просто правило - да бъдете доволни от себе си. И от хората до вас.

Стрелец

Скъпи Стрелци, не мислете, действайте. Бъдете смели, бъдете по-импулсивни. Радвайте се на живота и на неговите подаръци. Очаква ви една приказна седмица. Живейте. Може и да се наложи малко да се потрудите повечко, но какво пък - заслужава си.

Козирог

Мечтаете си за почивка и ще я получите. И то в компанията на любимия човек. Сега е моментът да мечтаете смело. любовта е изцяло на ваша страна. И ако й дадете шанс, тя ще ви даде много щастливи моменти.

Водолей

Стъпвате здраво по земята е това е прекрасно. Но от време на време си позволявайте и да летите. Защото това е тя любовта - свободен полет. Без много мисли, без съмнения. Само емоции и хубави моменти.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица ви носи много романтика. И ако досега не сте обръщали внимание на половинката си, направете го. Ще видите как ще се промени отношението към вас. Като с вълшебна пръчица.