Лятото е най-чаканият период от годината най-вече заради хубавото време, дългите дни и отпуските. След почивката обаче едно от най-неприятните домакински задължения неизменно остава подреждането на багажа и изпирането на всички дрехи. Тази задача става още по-сложна за семействата с малки деца.

Бързо изпиране
Пералните на LG са верният помощник в тези ситуации, а и не само. Уредите са създадени с максимално удобство за потребителите, като основната им цел е да пестят време и енергия. Сега цикълът на изпиране е оптимизиран до едва 39 минути. Чистотата на дрехите е гарантирана от 3D мулти дюзи, които разпръскват вода в четири посоки, за да се достигне до всеки сантиметър от прането.

Моделът LG F4WV710S2E работи с изкуствен интелект – AI DD™ предлага оптимизирано движение по време на цикъла на базата на голямо количество данни, събирани по време на пране. По този начин уредът сам открива теглото на дрехите, усеща мекотата на тъканите и оптимизира изпирането, осигурявайки с 18% по-голяма защита за материите.

Технология LG Steam™

Една от най-впечатляващите функции на пералните машини е технологията LG Steam™, отстраняваща 99,9% от алергените като домашните акари, които могат да причинят алергия или дихателни проблеми. По този начин си гарантирате чисто и хигиенично пране, а опцията превръща уредите в идеални за семействата с бебета и подрастващи.

Изящен дизай

Пералната машина LG F4WV710S2E е обозначена с клас „ААА“ за енергийна ефективност, бързодействие на въртенето на барабана и ниво на шума. Новите модели предлагат още по-голям капацитет на барабана при същия размер. Дизайнът им е с вратичка с елегантно темперирано стъкло и специално разработени хигиенични перки от неръждаема стомана.

LG ThinQ технология

Постоянният стремеж на LG да улесни максимално потребителите си е налице и при тази перална машина. Тя може да бъде управлявана от разстояние, благодарение на LG ThinQ. Само през смартфона си може да задавате цикъл на изпиране, да изтегляте допълнителни програми и да общувате лесно с уреда където и да се намирате. Освен това, приложението ви предоставя достъп до последните иновации чрез Wi-Fi свързаност.

Пералните машини са всичко, от което се нуждае един съвременен дом. Благодарение на тях дрехите ви са по-защитени и с напълно отстранени алергени, а едновременно с това пестите и енергия.