Автор
Ева Григорова

Да сияеш на 52: Дженифър Анистън най-после разкри тайната на перфектната си фигура

Дженифър Анистън е една от дамите на световния шоубизнес, която може да се похвали със страхотна фигура, дори след като прехвърли 50-те. Нещо повече, феновете ѝ забелязват, че тя сякаш изглежда все по-добре с всяка изминала година.

В скорошно интервю за септемврийския брой на сп. InStyle сподели любопитни подробности от ежедневието си. На първо място актрисата разкри, че има невероятна воля и самоконтрол.

View post on Instagram
 

На въпроса какво яде, когато е под стрес, Анистън отговаря, че хапва чипс. Любопитното тук е, че тя успява да се контролира дотолкова, че след като отвори пакетчето изяжда само ЕДНО чипсче, нещо което ние откроевено си признаваме, че не владеем като суперсила.

Що се отнася до напитките, Дженифър разкри, че обича да пие коктейли, но се стреми те да бъдат неподсладени и избягва екзотичните предложения.

View post on Instagram
 


А ето какво сподели тя и за начина, по който тренира:

“Миналата есен имах контузия и можех да практикувам единствено пилатес, който обожавам. Липсваше ми обаче потенето и затова се върнах към тренировката 15-15-15. Тя представлява 15 минути спининг, 15 минути на кростренажор и 15 минути бягане. Нуждая се от някакъв тип движение, дори това да са само 10 минути на трамплин” - споделя Анистън.

View post on Instagram
 


Актрисата разкри още, че по време на локдауна е имала време да преосмисли живота си и да се отърси от нещата, които са ѝ тежали.

“Усещането ми за тревожност е спаднало доста, след като елиминирах безполезните неща от живота си. Осъзнах, че не можеш да се харесваш на всички. Видях още колко е хубаво да бъдеш поне малко себе си.” - завършва Анистън.