Меган се подигра жестоко с кралицата, вижте какво направи

За никого не е тайна, че херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл, е готова на всичко, за да предизвика сензация и светът да говори за нея. И не бихме отрекли, че ѝ се получава.

Подобно на много известни личности, тя умее да скандализира индиректно - с малки жестове, с дрехите си, с аксесоарите си или със завоалирани думи. Нещо подобно се случи и нна 4-ти август, когато даде поредното си интервю. Онлайн разговорът бе по случай 40-ия ѝ рожден ден и този път не беше фокусирано толкова върху критикуване на британското кралско семейство. Но истината е, че начинът, по който то беше проведено и езикът на тялото ѝ показаха, че Меган има доста подигравателно отношение към Нейно Величество Елизабет Втора.

Според кралския експерт Анджела Левин, херцогинята искрено се забавлява, докато почти открито се присмива на кралицата заради навика ѝ да пие чай и да изглежда винаги безупречно, дори и в неформална обстановка. Друга любопитна подробност е и че водещата на интервюто, актрисата Мелиса Маккарти, също беше облечена като кралска особа, но разбира се целеше да изглежда комично. Тя дори носеше задължителния кралски аксесоар - голяма, цветна шапка и ръкавици, което още повече подсили усещането, че една от целите на интервюто е да осмее кралското семейство и най-вече Елизабет.

Кралският биограф Роберт Джобсън също се присъедини към твърдението на Анджела Левин и добави, че според него двете актриси се подиграват открито на цяла Великобритания.

Разбира се, Меган е обвързала публичната си поява с поредната си кауза, от която лъха стабилна доза феминизъм, а именно кампанията ѝ 40х40. Целта, с която е създадена, е Маркъл да насърчи и подпомогне майките да се завърнат на работа, което стана още по-сложно покрай пандемията. Зад каузата застанаха едни от най-влиятелните дами в света като Адел, Сиара, Приянка Чопра, Хилари Клинтън и принцеса Юджийн.

Четете още: Бони едва се спасила от сигурна смърт, помогнали ѝ непознати младежи