Автор
Ева Григорова

Уау: Уелнес гуруто Гуинет Полтроу заряза стриктната си диета и я замени с вино и паста

Гуинет Полтроу, която е известна с интереса си към здравословния начин на живот, изуми феновете си. Тя си призна, че е зарязала стриктната си диета, за да може максимално да се наслади на лятната си ваканция.

“Заминах за Италия това лято и буквално изхвърлих диетата си през прозореца. Пих вино, ядох паста и млечни продукти и въобще всичко, което не би трябвало да хапвам. Беше чудесно, никога не съм била по-щастлива!” - разкри Гуиенет в свое интервю.

View post on Instagram
 

Това не е първият път това лято, в който Полтроу си признава, че е нарушила собствените си правила. Наскоро тя сподели и фотос от Испания, на който позира с чаша вино в ръка.

Въпреки че си е позволила да излезе извън рамките на своята диета, Гуинет признава, че вече се е върнала обратно към нея. В момента актрисата спазва изключително строг режим и се надява да се справи с някои дълготрайни симптоми, които останали след като тя прекарала тежък ковид.

View post on Instagram
 


“В момента съм на палео диета, тя доста промени начина ми на хранене, защото преди това ядях много леща, боб, ориз и киноа. Всички те в момента са извън режима ми на хранене. Все още страдам от дълготрайни симптоми на ковид и имам желание да намаля нивата на възпаление в тялото си” - допълва Полтроу.

View post on Instagram
 



В допълнение към това Полтроу сподели, че понякога залага и на интервалното гладуване, което също се отразява добре на тялото ѝ.