Victoria's Secret пуска първата си нова линия бельо за закръглени жени

Victoria’s Secret пусна първите си продукти след ребрандирането си, а нейните фенове и последователи възхваляват по-приобщаващата кампания на марката.

През юни компанията за бельо пенсионира най-малкия си модела Angels в полза на VS Collective, които според Victoria's Secret са „непрекъснато нарастваща група от успешни жени, които споделят обща страст да стимулират положителни промени“.

View post on Instagram
 


Сега членовете на VS Collective, които включват Paloma Elsesser, Carolyn Murphy, Taylor Hill, Jill Kortleve, Aamito Lagum, Mayowa Nicholas и Devyn Garcia, моделират първите продукти на марката след нейното възобновяване. Колекцията Victoria's Secret VS Bare Infinity Flex е описана от компанията като „първият ни сутиен, проектиран да пасва и подхожда на вас“, включващ „адаптивна технология“, която осигурява целодневен комфорт, като същевременно позволява на „естествената ви форма да се подчертае“.

Отмина епохата на сутиени Bombshell, известна с носенето си от супермодели като Адриана Лима, за които се твърди, че носителките им изглеждат с гърди с два размера по-големи, отколкото са в действителност. Вместо това VS Collective създава колекцията Bare Infinity Flex, която също идва със съответно бельо - върху модели с всякаква форма, цвят на кожата и етническа принадлежност.

View post on Instagram
 


Последователите в Инстаграм похвалиха марката за приобщаващата политика.

„Уау“, "Обичам това!!! Най-сетне да помислите и за по-закръглените момичета", „Изглежда толкова удобно!“, гласят част от суперлативите.

И все пак, все още има какво да се желае. Действително новата линия е предназначена за жени с по-големи гърди, но не и от всички размери“, отбелязва друг потребител. Ако направите сутиени с размери, които да надхвърлят 38 като 40, 42, 44..., ще ви призная", продължава той.

Въпреки че в момента размерите са от 30AA до 42DDD (G) и XXS до XXL, от Victoria's Secret обещавят да се антажират и с предлагането на по-големи мерки.

View post on Instagram
 

Четете още: Какво се случва под завивките - Кари Брадшоу и Тузаря гушнати в леглото (снимка)