Както вече ви съобщихме, Нора Шопова вдигна бляскава сватба през уикенда. Водещата се венча за адвокат-милионер, а сега двамата вече са на меден месец край морето. Но не на родното, а на италианското. И за да бъдем още по-точни, младоженците се наслаждават на взаимните си ласки под небето на романтичния остров Капри.

Часове след като каза „да“ на Траян Косев на голямо градинско тържество край Елин Пелин в събота, тя вече се наслаждава на вкуса на ледени коктейли в Италия. Двойката, която е неразделна от студентските си години насам, се врече във вярност пред стотици гости и приятели, а за най-важната вечер красавицата бе избрала семпла бяла рокля с паднало рамо по тялото и с голяма цепка.

View post on Instagram
 

До олтара сегашната водеща, чиято майка си отиде преди две години, бе придружена от баща си - дългогодишен шеф на историческия музей в родното ѝ Панагюрище. За събитието младоженците бяха заложили на бели маратонки и кецове вместо на класически официални обувки, за да могат с лекота да се насладят на празника си.

Партито бе уважено и от участниците в предаването „Фермата 5“ - брокера Димитър Калайджиев и Красимира Цонева, които след края на формата станаха двойка.

View post on Instagram
 

Припомняме, че неотдавна Шопова за кратко делеше ефира с Никол Станкулова и Гергана Малкоданска в Нова тв, а днес е водеща на спортните новини по БНТ.

Нора Шопова е известна и с това, че е първата българка, заснета на корицата на модната библия „Вог". С бъдещия си съпруг чаровната дама се запознава в УНСС и между двамата бързо се разгаря любовта.

С годежния си пръстен Нора се сдоби на рождения си ден през юли миналата година.

View post on Instagram
 


Четете още: Нора Шопова вдигна сватба по кецове (снимки)