Казусът Орландо Блум: Бившата му и настоящата му са най-добри приятелки, ето как живеят

По правило бивша и настояща жена на един и същи мъж би трябвало да са заклети врагове, но случаят с любимите на Орландо Блум - Кейти Пери и Миранда Кер е огромно изключение. Въпреки че актьорът е бил влюбен до уши в моделката, от която дори има дете, а след това е предпочел певицата, която също го направи баща, двете имат повече от добри отношения.

Двете красавици никога не са прикривали приятелската си нагласа една към друга, но през последните месеци проговориха за нея открито пред медиите. Миранда дори вчера поясни, че обича Кейти и двете често ходят на ваканции заедно. По женски. Нещо повече - те прекарват всеки празник заедно и се кълнат в приятелството си.

View post on Instagram
 

Миранда и Орландо се ожениха през 2010 г. и обявиха развода си през 2013 г. Те са от малкото двойки, които поддържат добри отношения след раздялата си и до ден днешен си поделят грижите за общия им син. А след като Кейти Пери се появи в живота на Орландо Блум, моделката признава, че я е обикнала още от първия път, в който са се срещнали. Дори стига по-далеч в милите думи, като изтъква, че обича певицата повече, отколкото актьора, когото чувства като брат.

"Спомням си, когато Орландо започна да се среща с Кейти. Един ден той ме покани в дома си и когато отидох, тя беше там. Двете веднага се харесахме и си станахме близки приятелки", припомня си Миранда.

Моделката е откровена, че се е влюбила в страхотното отношение, което Кейти демонстрирала към сина ѝ Флин: "Тя си играеше с него, но без да се опитва да се превръща във втората му майка. Просто беше забавна и усмихната", казва още Миранда.

Припомняме ви, че след като се раздели с Орландо Блум през 2013 г., Кер намери любовта в лицето на милиардера Еван Шпигел. Малко след това, през 2016 г., актьорът започна връзка с Кейти Пери. Двамата се разделиха през 2017 г. и се събраха отново през февруари 2018 г. и вече са щастливи родители на момиченце.

View post on Instagram
 

Четете още: Баба Глория пусна умилителни снимки с бебето на плажа