С една от последните си снимки на профила си в Инстаграм Тита разбуни духовете сред почитателите си на тема фотошоп. С песента, в която самата тя пее "Хейтърите ще кажат, че е фотошоп", певицата сякаш предизвиква съдбата и сега фенове скочиха срещу нея по този въпрос.

Въпреки невинната снимка, на която едрогърдата певица е в цял бански в телесен цвят, хейтърите веднага скочиха срещу нея. На пръв поглед около фотоса не се забелязва нищо притеснително или нетипично за Тита, която изглежда, както винаги, секси и палаво.

View post on Instagram
 

Особено очарована, разбира се, както обикновено, останаха мъжете, които се надпреварваха да изразяват възхитата си към нейната красота и сексапил. Други фенове обаче не пропуснаха да отбележат, че за кадъра гласовитата блондинка се е доверила на негово величество фотошопа.

„Малко си прекалила с фотошопа. Че си хубава - биваш, ама тези пропорции говорят две неща. Или си болна от последна фаза сколиоза, или системния ти асистент е некадърник“, гласи един от заядливите коментири.

Всъщност под обстрела на подобни хейтърски нападки Тита попада не за първи път. Анонимни последователи, които използват всяка минута от свободното си време, за да ръсят обиди и присмех - бол. А това изобщо не се нрави на певицата, която проби на фолк сцената с малката помощ на Джена. Наскоро тя сподели в "На кафе", че критиката определено не е приятна и помоли хората, когато имат да кажат нещо, да го направят, но да е тактично и премерено, а не да използват грозни думи.

Тогава Тита призна, че е много влюбена, което безспорно личи и от снимките, които тя често публикува в социалната мрежа.

View post on Instagram
 


Четете още: Рая вдигна сватба, но без Явор Бахаров