Една от нак-скандалните плеймейтки се обезобрази (снимки)

Пластичните корекции и фотошопът не са чужди на нито една плеймейтка. Свикнали сме да виждаме дами с какви ли не корекции и безброй излагации с "пипане" на снимки, но едно момиче успя наистина да ни изненада.

Това е кандидатката за титлата Мис Плеймейт, Мартина Юрукова, която преди години се опита да оспори тогавашната победителка в конкурса, Ася Капчикова и постави под въпрос компетентността на журито. Става дума за изданието на конкурса, което бе проведено преди четири години. Точно в този период Мартина е успяла да залитне по пластичните операции, а корекциите по лицето и тялото ѝ са повече от очевидни. И меко казано прекалени.

View post on Instagram
 

26-годишната моделка има няколко операции на бюста, импланти в дупето, а интервенциите по лицето ѝ едва ли ще можем да изброим. Най-очевидната е "лисичите очи", като с нея определено се е поувлякла и видът на плеймейтката е по-скоро плашещ, отколкото подобрен. Видно е и че Мартина е коригирала носа си, вероятно неведнъж, а хиалуронът, който се превърна в задължителен елемент от визията на всяка плеймейтка, също е в голямо количество.

Мнозина я обвиняват и в редовно използване на фотошопа заради снимките ѝ по бански, на които се вижда нереалистично тънка талия. Мартина обаче е категорична, че никога не подобрява кадрите си и че природата я е дарила с толкова екстремно тънка талия.

View post on Instagram
 

Четете още: Тита стана за смях пред фенове с този фотошоп