Нана Гладуиш сподели закачлив кадър, показвайки на феновете си, че е в прекрасна форма, наслаждавайки се на един от най-красивите плажове в Европа.

47-годишата водеща на „Съдебен спор“ събира тен под слънчевите лъчи на екзотичния Плая де Болоня в Испания, където разпуска със семейството си.

Двамата са страстни пътешественици, а преди ковид пандемията те обичаха да прекарват летата в САЩ. Сега обаче са заложили на по-близка дестинация, избирайки южна Европа за ваканцията си. На един от фотосите тя позира заедно с 12-годишния си син Джейсън - плод на любовта на Нана със 17 години по-възрастния от нея американец Джонатан Гладуиш, от когото получава предложение за брак година и половина след запознанството им в резиденция „Лозенец“.

Припомняме, че тв звездата бе диагностицирана преди години на два пъти с рак на гърдата. Въпреки трудностите и борбата, която тя води за живота и здравето си, тя продължи да работи и да подкрепя свои другарки по съдба във фондацията си „Една от осем“.

В началото на годината Нана се сблъска и с новия коронавирус, без дори да пие хапчета. Не след дълго тя се ваксинира с „Пфайзер“.

"Досега винаги съм се доверявала на медицината, затова и предприех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди", споделя Гладуиш.

Четете още: Антонио Бандерас в захлас от таланта на 12-годишната българка Вивиан Милкова