Автор
Ева Григорова

Джей Ло и Бен Афлек се забавляват с петте си деца

По всичко личи, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са решили този път връзката им да бъде продължителна и сероизна. Двамата се събраха през април, а вече семействата им прекарват почивните си дни заедно.

Миналият уикенд двойката прекара в Холивуд в компанията на общо петте си деца. Това са 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишният Самюел, които Афлек споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, както и с 13-годишните близнаци Еме и Макс, които са деца на Джей Ло и Марк Антъни. Към семейната ваканция се е присъединила и майката на Бен - Крис Болдт.

View post on Instagram
 

В петък групата е гледала представление от мюзикъла "Хамилтън", а в събота голямото семейство се е насладило на шоу в Magic Castle - скъпарски клуб и ресторант за любители на магията.

Напоследък близнаците на Дженифър на няколко пъти бяха забелязани в компанията на Бен, като понякога по-малките му деца също се присъединяваха към семейните забавления. Досега обаче най-голямата му дъщеря Вайълет странеше от голямото семейство. Вероятно тя най-сетне е решила да приеме Джей Ло, след като изпълнителката положи значителни усилия, за да спечели децата на своя любим. Наскоро тя дори закупи бижута за момичетата на Бен, които бяха направени специално за рождените им месеци.

View post on Instagram
 


Според слуховете Дженифър дори планира да се премести от Маями в Лос Анджелис, където в момента живее Бен Афлек. Вчера пък се появиха твърдения, че актьорът смята съвсем скоро да предложи брак на своята любима.