Рич Форестър от 'Дързост и красота' стъпи на българска земя. Ще има ли концерт?

Актьорът и музикант Рон Мос,превъплътил се в един от най-легендарните образи в историята на телевизията - този на Рич Форестър от сериала "Дързост и красота", е вече в България.

Любимецът на поколения българи е у нас, за да сподели едно незабравимо шоу този четвъртък (2 септември) в Античен театър, Пловдив. Концертът под надслов „Hollywood Night” ще започне в 20:00 ч., а на сцената ще излeзе още очарователната и талантлива Мaрия Eлeнa Инфaнтинo, както и обичаният Орлин Горанов. Заедно те ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем класики като „Baby Come Back“ на Player (https://www.youtube.com/watch?v=Hn-enjcgV1o), „Angel“ на Robbie Williams, „Quando Quando“, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов „Parla più piano“ и „Към една жена“.



Ето какво сподели Рон Мос, който вчера кацна на българска земя, придружен от съпругата си Девин и кучето им Господин Принс: "Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкова добро, а храната - нямам думи. Радвам се, че ще имам възможност да прекарам повече време тук в компанията на толкова сърцати и гостоприемни хора. Нямам търпение и да се срещна с българската публика. Ще бъде страхотен концерт, не го пропускайте!"

Рон Мос, съпругата му и Мария Елена ще се включат в традиоционен български гроздобер около Пловдив, където ще имат възможността да се запознаят с начина на приготвяне на вино още от първата стъпка. Те ще опитат различни вина и ще се насладят на българската природа, преди да отпътуват обратно и да се впуснат в репетиции за съвместния концерт на 2 септември в Античен театър, Пловдив.

Пристигането на култовата звезда у нас вчера съвпадна с предложението на доц. Ангел Кунчев за сериозно затягане на ограничителните мерки на територията на страната. Главният държавен здравен инспектор е категоричен, че редица бизнеси, включително и масови мероприятия като концерти, театрални постановки, кинопрожекции и т.н. трябва да бъдат спешно затворени.

Интересното е, че предложението му идва на фона именно на такива грандиозни събития, каквито са концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго тази вечер пред храм паметник Александър Невски, както и този на Рон Мос в Античния театър в Пловдив след два дни. Та чудим се, в паралена реалност ли живеем? Някой шегува ли се с нас? Или и този и този някой се чуди къде се намира?

Редица потребители на социалната мрежа изразиха мнение, че всичко е пълна бутафория. Докато едни алармират за спешни мерки, площади и амфитеатри, барабар със циганските сватби, събират стотици хора на едно място. На кого да вярваме? Е, все пак концертът тази вечер на българската оперна сензация и големия италиански тенор ще се състои. Не е тайна и фактът, че наскоро бяха пуснати в разпродажба допълнителни билети поради огромния интерес и желание на опероманите да видят отблизо любимите си изпълнители. Въпреки стряскащите новини за нарасналия брой на заразени с коронавируса...

Под въпрос е обаче ще пее ли Рон Мос в града на тепетата? До 2 септември има време и ако предложението на доц. Кунчев бъде прието, ще си изпратим холивудският музикант по живо по здраво?! Та има ли пандемия, няма ли?!

Четете още: Пласидо Доминго и Соня Йончева на репетиция в зала 'България'