Атрактивният артист Иво Димчев, който винаги се е отличавал с уникалния си подход към музиката и публиката си, отново успя да зашемети феновете си.

Съвсем наскоро той пусна новата си песен "Пари и любов", която вече се радва на популярност, а причината за създаването ѝ, се оказа доста интересна. Певецът сам сподели в социалните мрежи, че оттук нататък ще раздава пари на публиката си по време на концертите, които изнася. И това ще се случва точно в 4-те минути, в които звучи най-новата му песен. Защото иска да разчупи клишето, че меломаните винаги си тръгват от концерт по-богати душевно, но и по-бедни материално, защото са похарчили пари за вход и алкохол.

View post on Instagram
 

Ето какво още сподели самият Иво Димчев по темата:

„Хората са свикнали с идеята, че на един нормален концерт субстанцията "пари" се движи винаги от зрителя към певеца или от зрителя към бара. Хората са свикнали, че след концерт си отиват по-богати духовно, но по-бедни материално, защото са похарчили пари за вход и за алкохол. Именно затова написах песента „Пари и Любов“, за да мога да си позволявам от тук нататък на всеки мой концерт поне за 4 минути да нарушавам това правило.
Та, по този повод преди концерт вече ще си заделям по едни 200-300 лева, които да мога да раздавам на моята мила публика всеки път, когато изпълнявам тази чудесна песничка! Пък един ден, като се позамогна ще заделям по един два бона. Защо пък не! Веднъж се живее!"

View post on Instagram