Несъмнено едно от най-красивите лица на попфолка е приказната Лияна. Хубостта ѝ е някак необикновена и напомня на принцеса от "1001 нощ". Всяка снимка, която публикува в социалните мрежи буквално оставя феновете ѝ без дъх, но този път фолкдивата срази всички, като пусна снимка на нея и сестра ѝ Зорница.

Оказа се, че Зори е не по-малко хубава от сестра си. Тя може да се похвали със същите големи, изразителни очи, буйна тъмна грива, прекрасни черти и великолепна фигура. Явно и двете са наследили много, много добър ген от родителите си.

View post on Instagram
 

В момента Лияна и Зорница са във Флоренция, откъдето е и кадърът, който певицата е споделила вчера. Тя не пропусна, освен да отбележи кой позира до нея на снимката, но и да изрази безкрайната си сестринска обич със следните трогателни думи:

View post on Instagram
 

"Аз и @zornitsa_sul_ , ви изпращаме целувки от любимата ни Флоренция. За тези, които не знаят, това е моята сестричка- Зори..,моята първа благословия от Бог. И, всеки ден не спирам да Му благодаря, че ме е дарил с толкова много любов и смисъл, които се съдържат в една дума…Семейство".

Четете още: Анита вбеси Рачков