Децата в България си играят с Барби, макет на Джулиана Гани. И какво да очакваме от тях?

Най-любимата кукла и идол на всички момичета по света, Барби, вече има и българско проявление. И не, не говорим за българското Барби с рекорден брой хиалуронови инжекции, а за едно друго Барби, което може би един ден ще бъде еталон за красота на вашите деца.

Джулиана Гани, която грабна титлата "Мис Силикон" през 2013 г., се похвали в социалните мрежи, че е сбъднала детската си мечта да бъде като любимата си кукла. Снимката, която е споделила, не е на истинска кукла в кутия. Това си е самата Джулиана в съвсем реални размери (като блондинката не пропусна отново да отбележи, че тежи едва 51 кг), а кутията е 2 м висока, за да може блондинката да се "прибере" комфортно в нея.

View post on Instagram
 

И макар Джулката все още да не се е превърнала в истинска кукла Барби, или както е наречен този проект "Барби Джули", е добре да се замислим дали това е моделът, който бихме искали да следват нашите деца. Екстеншъни, хиалурон, силикон и всичко изкуствено в толкова щедро количество да бъде решаващо за хубостта на момичетата от подрастващите поколения. И трябва ли модел, лягал под ножа толкова пъти в името на красотата, да сочи правилния път на младите момичета?

View post on Instagram
 

Четете още: Анелия показа как се приготвя за участие (видео)