Автор
Весела Георгиева

Мария Бакалова в търсене на чудотворна икона из Странджа

Мария Бакалова се разходи из Рим, а у нас днес ще се състои премиерата на филма с нейно участие - "Жените наистина плачат". Бакалова е в Рим в момента, заради снимките на новата лента - "Меден месец".

Номинираната за "Оскар" родна звезда сподели снимки в Инстаграм от разходката си във Вечния град.

View post on Instagram
 

"Аз съм най-щастливият човек, имайки възможността да прекарам известно време с невероятна Михала Херолд в Рим", написа Бакалова към галерия от снимки, които сподели в социалната мрежа.

"Жените наистина плачат" пък ще направи своята премиера в рамките на "София филм фест". Филмът е изцяло с женски персонажи. Изключителна роля прави Йосиф Сърчаджиев.

"Това са балкански жени на ръба на нервна криза. И мъжете сигурно плачат, но жените плачат за важни неща, за които малко се говори", каза пред Bulgaria ON AIR режисьорът Мина Милева.

View post on Instagram
 

По думите ѝ често пъти нямаме достатъчно подкрепа между жени, които да кажат добри неща една за друга.

"С Мария Бакалова се работи прекрасно. Всичките ни актриси са ни подкрепяли. Мария се появи с кастинг. Нямахме никакъв съпорт от държавата, институциите. Явно сега тя е в пълен хаос", допълни Милева. Във филма героинята на Бакалова търси чудотворна икона, която да й помогне да се излекува - психически и физически, след като научава, че "любовта на нейния живот" е женен мъж, болен от СПИН.