Уикендът на някогашната модна икона Хелена Кристенсен и звездата от „Живите мъртви“ Норман Рийдъс със сигурност можем да определим като кошмарен.

Синът на бившата звездна двойка бе арестуван в петък вечер в Ню Йорк.

View post on Instagram
 


21-годишният Мингъс Рийдъс, който е тръгнал по стъпките на майка си, е бил задържан от полицията, след като 24-годишна жена е подала сигнал, че той я е ударил в лицето, пише „Ню Йорк пост“.

Според информацията двамата били влезли в словесна конфронтация, след което Рийдъс ударил жената. Тя била откарана в болница в стабилно състояние.

View post on Instagram
 


Интересна обаче е версията на Мингъс, който твърди друго пред „Ню Йорк дейли нюз“. По думите му жената била пияна.

Тя и други нейни приятелки вървели по петите на неговата компания по време на уличен фестивал в района, познат като „Малката Италия“.

View post on Instagram
 


„Тези пет момичета ни преследваха в продължение на две пресечки, замеряха ни с храна и крещяха по нас“, гласи изявлението на Мингъс. Той допълва, че полицията пристигнала накрая и е видяла удареното момиче. Явяването му пред съда предстои.

21-годишният младеж е единствено дете на 52-годишната Кристенсен и първа рожба на Норман Рийдъс. Актьорът има 3-годишна дъщеря от настоящата си половинка – актрисата Даяне Крюгер.

View post on Instagram
 

Четете още: Жената на Мъск: Зарязвам те, отварям комуна за лесбийки в Космоса!