Автор
Ева Григорова

Помните ли младата вещица Сабрина? Ето как изглежда тя 25 години след премиерата на сериала!

През септември любимият на поколение тийн сериал “Сабрина младата вещица” празнува своя 25-ти юбилей. Той бе на екран за цели 7 сезона - от 1996 до 2003 г.

Главната роля в поредицата изпълнява Малиса Джоан Харт, която не пропусна да отбележи годишнината в своя профил в Instagram. “Забелязах, че на 27-и септември 1996 г. нашето шоу е било излъчено за първи път по ABC за седем сезона. Тогава го наричахме малкия двигател, защото беше в сянката на дългоочакваното шоу Clueless. През годините видяхме множество талантливи гост-звезди, музикални изпълнение и магически трикове. За мен те бяха изпълнени с приятелства и луди спомени, със сигурност беше невероятно пътешествие! Благодаря за любовта и подкрепата, с която ни помогнахме да правим това, което обичаме - да караме хората да се усмихват!” - написа актрисата.

View post on Instagram
 

25 години след премиерата на сериала, който я направи известна, Мелиса е щастливо омъжена майка на 3 деца. Въпреки това по време на снимките на поредицата, актрисата имаше доста палави години, за които не се притеснява да говори. Продуцент на Сабрина е майката на Мелиса - Паула Харт, а сериалът разказва за 16-годишно момиче, което живее с двете си лели, от които научава, че всъщност е вещица. По това време обаче актрисата е на 20 години и не спира да се наслаждава на своите парти години, които включват експерименти с дрога, изневери на тогавашния ѝ приятел с Райън Рейнолдс и гола фотосесия за Maxim.



Малко преди края на снимките на Сабрина, Мелиса вече е срещнала настоящия си съпруг Марк Уикерсън, а двамата сключват брак през 2003 във Флоренция. В скорошно свое интервю 45-годишната актриса сподели, че въпреки че е имала възможност да стане голяма звезда, тя е предпочела друг път и не съжалява. След като се изстрелва на крилата на славата като тийн сензация, Мелиса започнала да усеща невероятното напрежение да се превърне в холивудска знаменитост. През 90-те и началото на 2000-та година обаче холивудският идеал се върти около кльощави актриси, които са далеч от излъчването на Джоан Харт. Така тя решава да не се превръща в една от тях, а да поеме собствен път.



Тя участва в проекти, които подхождат на имиджа, който си създаде в годините на Сабрина - достъпни, подходящи за семейства с деца. През 2007 г. тя взе участие в коледния филм Holiday in Handcuffs, който спомогна за утвърждаването на празничните ленти, а след това взе участие в популярния ситком Мелиса и Джоуи.

View post on Instagram
 


След като се омъжва, Мелиса ражда тримата си сина Тъкър, Мейсън и Брайдън, които също са деца-актьори. В момента семейството живее далеч от светлините на прожекторите в Нешвил, а Мелиса се занимава с благотворителност, участва в различни проекти като актриса, а освен това се изявява и като режисьор.

View post on Instagram