Автор
Весела Георгиева

Ако сте родени на една от тези четири дати, вие имате специална мисия

Според нумеролозите датата, на която сме се появили на бял свят, има особено значение за живота ни. Пак според тях, ако сте родени на тези четири дати, животът ви е предопределен за специална мисия.

Ако сте родени на 13-ти

Вие ще можте да сбъднете всяка своя мечта. Можете да се справите с всяко предизвикателство. Но трябва да се научите да преживявате провалите. Учете се от неуспехите, така ще ставате все по-силни с всяка следваща стъпка.


Ако сте родени на 17-ти

Мислите си, че можете да парвите всичко и то безнаказано. Мислите, че можете да изневерявате, да бъдете лоши, но всъщност просто искате да откриете онова, което ще ви направи щастливи. Намерете си цел. Тя може да е свързана с личностно развитие, бизнес развитие, учене. Притежавате потенциал за нещо голямо, просто трябва да го развиете.

Ако сте родени на 21-ви

Вие сте новатори. Бъдете смели, следвайте интуицията си. Просто вярвайте в себе си. Всеки ден давайте най-доброто от себе си. Открийте ново място, нов приятел, ново хоби.

Ако сте родени на 29-ти

Вие имате една мисия и тя е да бъдете морална и емоционална подкрепа за останалите. Всеки ден трябва да общувате с повече хора. Да давате съвети, да изслушвате, да помагате, да мотивирате. Посланици на доброто, раздавачи на надежда, мъдри съветници – това е съдбата ви.