Принцеса Шарлийн разтревожи феновете с последната си снимка

Броени дни след като принцът на Монако - Алберт II, се появи на благотворителна прожекция на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ в Монте Карло, придружен не от кого и да е, а от актрисата Шарън Стоун, съпругата му - Шарлиийн сподели нова снимка на профила си в Инстаграм.

Фотосът обаче предизвика тревога сред феновете на кралското семейство заради начина, по който изглежда, а той е доста по-различен от този, с който замина за Южна Африка преди няколко месеца.

View post on Instagram
 


На кадъра тя е седнала пред бюро със скръстени ръце и отворена Библия пред себе си. Облечена е в черна блуза, а на врата ѝ виси броеница с бели мъниста и кръстче. Озадачаващо е посланието, което тя е написала към снимката" „Бог да благослови“.

Въпреки че е усмихната, твърде слабият ѝ вид и изпито лице, макар и с лек грим, притесниха последователите ѝ в социалната мрежа.

„От какво наистина е болна Шарлийн?“, пише един от тях. „Радвам се да видя твоята усмивка“, „О, красивата принцеса много е отслабнала“, Надявам се да сте добре“, „Господ да те благослови и теб. Радвам се да те видя!“, гласят още част от останалите коментари под публикаията.

Припомняме, че принцесата замина за родната Южна Африка в началото на пролетта, където ѝ бе направена операция на носната кухина при пълна упойка. Интервенцията е трябвало да коригира предишна такава на синусите, тъй като вследствие на нея Шарлийн била получила сериозна инфекция.

View post on Instagram
 

Променената ѝ визия накара феновете ѝ да предположат, че любимката им може да страда и от друго заболяване, което все още крие от обществеността. Други пък споделят оптимистичното мнение, че все пак принцесата е далече от дома, където се храни по съвсем друг начин и едва ли има удобствата, с които е свикнала в двореца в Монако. Освен това стресът около лечението ѝ също може да е оказало въздействие върху отслабналия ѝ вид, допълват още те.

Неотдавна от двореца на Монако оповестиха, че Шарлийн е била за последно в болницата в началото на септември заради влошаване на състоянието ѝ вследствие на операцията. По-късно принц Албер обяви пред списание People“ че тя най-вероятно ще се завърне в Монако в края на октомври, но всичко зависи от това какво ще кажат лекарите.

View post on Instagram
 


„Тя се пошегува, че е готова да се прибере на кораб, за да се върне в Европа“, разкри още той, говорейки за това, че все още не е препоръчително да пътува със самолет заради промяната в налягането.

Същевременно, докато се лекува в Южна Африка, Шарлийн се е посветила на спасяването на носорозите. Тя не спира да призовава хората да дарят средства, с които ще помогне за увеличаване на тяхната популяция.

View post on Instagram
 

Четете още: Великолепната принцеса Шарлийн и защо тя е най-хубава?