Всички си спомняме добрите приятелки Моника и Рейчъл от култовия сериал "Приятели", нали? Е, не е тайна, че актрисите Кортни Кокс и Дженифър Анистън са също толкова близки и в реалния живот. Всъщност, сега им предстои прекрасно преживяване заедно.

Днес научихме, че Кортни е на път да се омъжи за любимия си Джони Макдейд, а Дженифър е удостоена с честта да бъде шаферка на сватбата. Като една истинска добра приятелка.

Актрисата и музикантът бяха разделени в продължение на 9 месеца през изминалата година, заради условията на пандемия, но ето че отново са заедно. И дори възнамеряват да узаконят любовта си. Засега единственото, което знаем за предстоящото щастливо събитие е, че то ще се състои около Коледа. И разбира се, че Дженифър Анистън ще бъде сред свидетелите на сключването на съюза. Шаферка ще бъде и дъщерята от първия брак на Кортни Кокс - 17-годишната Коко.

Временната раздяла между Кортни Кокс и любимият ѝ Джони е била истинско пробуждане за любовта им и двамата решили да се оженят още в първия миг, в който пандемичните мерки са били облекчени.

Сватбената церемония ще бъде проведена в родния град на Джони Макдейд - Дери и първата част ще бъде в местна църква, след което гостите ще празнуват до зори в красив, романтичен замък.

Кортни Кокс и половинката ѝ обявили пред приятелите си и поканили Дженифър Анистън и Коко миналата седмица, когато се навършиха 8 години от началото на връзката им.

Четете още: Актрисата Йоанна Темелкова летя до Париж по специален повод