Автор
Весела Георгиева

Ако държите на секса, бягайте далеч от тези четири зодии

Хайде сега да си го признаем - сексът е много важен за всяка връзка. И когато липсва, се появяват една малки проблемчета, които после прерастват в по-големи. Особено ако единият от партньорите е по-палав, а другият все гледа да се скатае. Според астролозите обаче, има четири зодии, които не че не обичат секса, просто той не им е тема номер едно.

Близнаци

Е, хайде, Близнаци, не се обиждайте. Вие обичате секса, но докато стигнете до него, има по-важни неща. Нали? Комуникацията е вашето най-сериозно нещо. Колкото по-интелигентен и разговорлив е партньорът ви, толкова по-сигурно е, че ще ви вкара в леглото. На Близнака му трябва повече време, докато „се затопли“, иначе след това буквално изгаря от страст. А, да - и внимавайте, защото един грешен ход изпарява всяко желание у представителите на тази зодия.

Дева

Девите обичат експериментите в леглото, но първо трябва да ги привлечете към него... Те трудно "изключват" и се отдават на страстите. А както знаем, умът не е най-добрият съветник, когато става въпрос за интимности.

Везни

За Везните сексът е част от връзката, но не и най-важната. Те държат на емоциите, на близостта, на комуникацията. Рядко изпитват дива страст. Не че не обичат секса, просто не е толкова важен за тях... Но какво от това?


Водолей

Водолеите са мечтатели. Често са някъде другаде в мислите си, поради което не е лесно бъде създадена сериозна връзка. В секса също е нужно да ги докоснете на едно друго, духовно ниво, пък после да им говорите за секс.