Автор
Ева Григорова

Петканови махнаха лепенките: Харесва ли ви резултатът?

Най-популярното инфлуенсърско семейство в България Алекс и Дани Петканови шокираха последователите си с решението да си направят двойна ринопластика. Двамата се подложиха едновременно на естетичната операция в Турция.

Дани и Алекс са известни с това, че обичат да документират всяка част от съвместния си живот и първо решиха да пуснат снимки непосредствено след операцията, на които все още са с лепенки.

През уикенда те споделиха нов фотос, на който позират заедно с лекаря, предприел процедурите - Д-р Ерме Илхан и уточниха, че крайният резултат ще бъде налице най-рано след 6 месеца.

View post on Instagram
 

„Днес сваляме лепенките.. и след това остава само да чакаме, за да видим крайния резултат, който ще е налице не по-рано от 6 месеца. Което си звучи плашещо, особено ако сте нетърпеливи като мен! Благодаря на Д-р Ерме Илхан и на целия му екип от професионалисти, за търпението и че бяха толкова отзивчиви! Работата ви никак не е лесна и ние го оценяваме! Страхотни сте, обичаме ви!“, написа Алекс и допълни, че с Дани са записали всички етапи от от възстановяването си във видео, което може да бъде пуснато в техния канал в YоuTube.

Двамата получиха и положителен коментар от Николета Лозанова, която написа под поста: "Чудесни резултати! Миналите вече под ножа могат само да ви завиждат..."

View post on Instagram
 

Малко преди това пък младото семейство сподели кадър със своя 2-годишен син Габриел, при когото са се завърнали след операцията.