Автор
Ева Григорова

Ким Кардашиян: За мен 10 млн. зрители са като спокойна, интимна вечер

През уикенда Ким Кардашиян дебютира като водеща на тв шоуто Saturday Night Live. Продуцентитe на предаването прибегнаха до услугите на риалити звездата, след като рейтънгът му започна да пада осезаемо през последните сезони.

Ким се оказа добър избор за тях и успя да вдигне гледаемостта с цели 23%. В монолога си тя дори се пошегува с рейтинга на шоуто.

View post on Instagram
 


“Свикнала съм 360 милиона последователи да следят всяко мое движение, а колко човека гледат Saturday Night Live? Около 10 милиона? За мен това е спокойна интимна вечер” - каза тя в скеча си.


Ким спечели овациите на публиката с чувството си за самоирония, което малко от почитателите ѝ очакваха да прояви в толкова широки граници. Тя се пошегува със свето секс видео, с развода си с Кание Уест и дори нарече гаджето на майка си златотърсач.

View post on Instagram
 


Кардашиян започна монолога си с шегата, че и тя самата е била изненадана, че е поканена за водещ на предаването.

“Когато ме поканиха, аз попитах защо? Дори не съм имала премиера на филм от доста дълго време. Участвала съм само един филм и никой не ми каза, че ще го показват. Майка ми сигурно е забравила да ми съобщи. “ - пошегува се Ким със своята секс касета.

View post on Instagram
 


Риалити звездата продължи с това, че Saturday Night Live всъщност са ѝ дали възможността да покаже, че е много повече от красиво лице. “Аз имам хубава коса, чудесен грим, изумителни гърди и перфектно дупе. Всъщност аз съм много повече от снимката, която сестрите ми показват на пластичните си хирурзи” - каза още Кардашиян.

View post on Instagram
 


Ким не пропусна да се пошегува и с широкотиражирания си развод. “Омъжих се за най-добрия рапър на всички времена. Освен това той е най-богатият чернокож мъж в Америка, той е талантлив гений, който ми даде четири невероятни деца. Затова когато се разведох с него това се дължеше само и единствено на едно нещо: неговия характер”.

За откриващия монолог на шоуто Ким се бе спряла на розов кадифен костюм на френския моден бранд Balenciaga, който отчетливо маркираше извивките на тялото ѝ.