Автор
Ева Григорова

След тази гола фотосесия Меган Фокс идва в България

Меган Фокс и половинката ѝ Машин Гън Кели решиха да позират за доста провокативна фотосесия за британското издание на сп. GQ.

35-годишната актриса е чисто гола на корицата на списанието, “облечена” единствено с кобур за пистолет. 31-годишният ѝ спътник в живота пък е с доста изненадващ стайлинг, който включва дори ботуши над коляното.

Авторката на откровеното интервю пък сравнява двойката с Мортиша и Гомес Адамс или пък с Памела Андерсън и Томи Лий Джоунс.

“Имаме много интензивна връзка. Душите ни са я избрали, за да можем изцяло да се изправим лице в лице с нашите сенки, да се изправим пред наши черти, за които не сме искали да знаем, които сме се опитвали да скрием. Във връзката ни има и светлина, но понякога отиваме в ада заедно” - разказва Фокс.

“Екстаз и агония едновременно … не искам хората да си мислят, че при нас има нещо перфектно. Неслучайно казах, че това е най-зловещата приказка” - допълва Машин Гън Кели.

View post on Instagram
 


В интервюто си музикантът дори споделя, че е бил готов да умре преди да срещне Меган Фокс.

“Боли ме душата от факта, че загубих 30 години от живота си без да имам никакви желания. Щях да умра, бях добре, казах си - имам музиката си, дъщеря ми е най-доброто мое продължение и ще се справи по-добре от мен, виждал съм много неща, така че съм окей да си тръгна” - разкрива той.

View post on Instagram
 


Меган Фокс и Машин Гън Кели се срещнаха докато актрисата все още имаше връзка с бившата си половинка Брайън Остин Грийн. Двамата има три момчета - Джърни, Боди и Ноа. Машин Гън Кели пък има 13-годишна дъщеря от предишна своя връзка.

View post on Instagram
 


В края на октомври се очаква Меган да пристигне в България за снимките на „Непобедимите 4“. Фокс е сред новите имена в известния франчайз на Силвестър Сталоун, а във филмовите среди се заговори, че неин партньор на екрана ще бъде Джейсън Стейтъм.

View post on Instagram
 


През уикенда пък актрисата дебютира нова визия, която включва руса коса и разкри, че трансформацията е за друг неин проект, който носи името „Джони и Клайд“.

“Ето как изглежда дъщерята на дявола” - написа Меган към поста.