Автор
Весела Георгиева

Каква тайна крие последната цифра от годината ви на раждане

Датата и месецът на раждане определят характеристиките на личността на човека. Не подценявайте обаче значението на годината на раждане. В нумерологията последната цифра на годината играе специална роля. Той определя кой от 5-те китайски елемента е характерен за вас и как влияе на вашия характер. За да разберете природата си, за да разберете кой път е предопределен за вас отгоре, предложените изчисления на астролозите и езотериците ще ви помогнат.

0-1 (метал)
Хората, родени под егидата на метални елементи, са силни и упорити индивиди, които не обръщат внимание на нищо друго, освен на крайните си цели. Те са готови да направят всичко, за да получат това, което искат, дори ако заради това трябва да развалят отношенията с другите. Те се характеризират с работохолизъм. Те обичат и ценят самотата, не търпят суматохата и шумните компании. Такива хора се отличават със строг характер, имат отлични умения за самоконтрол.


2-3 (вода)
Хората, които са защитени от вода, се отличават с аристократичност, чувствителност, нежност и деликатност. В живота те ценят най-вече семейството и децата, опитват се да се обграждат с верни и надеждни приятели. Те са ужасени от самотата и затова се опитват винаги да бъдат сред хората. Родените под егидата на водната стихия са развили интуиция до психическите способности. Това са много креативни хора, които се характеризират с развито въображение и всестранно развитие.

4-5 (дърво)
Хората, които са покровителствани от такъв елемент като дърво, се отличават със самодостатъчност, упорита работа и организация. Тяхната ключова характеристика е точността. Те никога не закъсняват, никога не нарушават сроковете. Ключовата жизненоважна нужда на такива хора е пътуването. Такива ексцентрични индивиди не могат да бъдат дълго време в една и съща среда. Те се нуждаят от промени и ярки впечатления.


6-7 (огън)
Хората, които са покровителствани от огнената стихия, се отличават със спонтанност, безстрашие и дори жестокост. Те са склонни да вземат импулсивни решения. За тях не струва нищо радикално да променят живота си буквално в един момент. Такива хора са постоянно заети да търсят своето място в живота, те се характеризират с колебание и несигурност. Независимо от това, всичко, което правят, те възприемат с голям ентусиазъм.

8-9 (земя)
Хората, които са покровителствани от земната стихия, се отличават с остър аналитичен ум и праволинейност. Те са много честни и тактични, винаги уважават другите. Те са много податливи на контрол и манипулация. Можем да кажем, че те не живеят собствения си живот, а с чужд ум.