Автор
Ева Григорова

Бивше зайче на Плейбой: В имението на Хю Хефнър има духове

Бившето зайче на Плейбой и участничка в риалити предаването “Girls Next Door” Бриджит Маркуард разкри пред медиите, че според нея имението на Хю Хефнър е обсебено от духове.

“Има десетки истории с духове, които се разказват от десетилетия насам за имението. Аз съм виждала жена, която се появи в моята спалня” - разкри Бриджит, която днес е на 48 години.

Маркуард бе една от жените в живота на Хю Хефнър в периода от 2002 до 2009 г. Тя твърди, че духът на бивша служителка в имението се появил в спалнята ѝ по време на момичешка вечер с нейната сестра и близка нейна приятелка.

View post on Instagram
 

“Аз, сестра ми и моята приятелка Стейси седяхме на леглото ми, говорихме си, пиехме вино и гледахме телевизия. Изведнъж видяхме жена, която седеше в гардероба ми.” - разяснява бившето зайче на Плейбой.

Преди обаче плеймейтката и нейните близки да успеят да огледат добре духа, той изчезнал.

“Тя имаше черна, дълга коса, беше доста бледа и кльощава. Носеще бяла тениска и изтъркани джинси. Просто си стоеше там и ни гледаше” - допълва Бриджит, която твърди, че не се е уплашила от видяното.

View post on Instagram
 


“Преди да заживея в имението, ме бяха поканили на пробен период за Плеймейт, тогава се срещнах със секретарката по социалните въпроси, която беше много приятелски настроена.” - разказва Маркуард. Тя допълва, че няколко години по-късно разбрала, че жената е починала от рак и е почти сигурна, че духът, който е видяла, е именно нейният.

Бивжата Плеймейтка разказва, че в имението имало и други странни случки като например врати, които сами се тряскали и заключвали. Тя дори споделя, че самият Хефнер ѝ е разказал за бившия собственик на сградата, който починал в нея и духът му останал да броди в имението.