Автор
Весела Георгиева

Ужас! Мария продължава войната с бившата на Мирослав?

Фолкпевицата Мария продължавала да води война с бившата жена на бизнесмена Мирослав Соколов - Вая. Тя плащала на хора, които да пишат лоши коментари за Вая под всички възможни статии за Мария и Мирослав, писа „Уикенд”.

View post on Instagram
 

Преди дни няколко медии получили имейли, където авторът, който се е подписал като Bella Favvia, твърди, че блондинката Вая е била алкохоличка и не гледала двете си деца.

„Именно заради това Мирослав Соколов напуснал нея и решил да бъде с една от най-красивите жени с 20-годишен труд - Мария. Мария като истинска жена от класа и прима не обръщала внимание на нападките на Вая, която се опитала да направи и личен контакт с нея. Вая имала псевдоним Вая Общата и имала тежки кризи с алкохола, именно затова я напуснал Мирослав, тъй като ежедневно му вгорчавала живота, а сега и на една от най-горещите дами и моден секссимвол в България Мария. Това не е всичко! Откакто не е с него, Вая тормозела приятелите на Мирослав, искайки им пари и ухажвайки ги, но никой не искал и не проявявал интерес към нея. От своя страна Мария, която неведнъж е била пример за майка, и Мирослав гледали заедно трите си деца и лично в нейния Инстаграм Мария не спира да пуска клипчета с тях”, пишело в странното писмо.

View post on Instagram
 

Според източници на „Уикенд”, Вая гледа съвестно двете си деца и не е алкохоличка, каквато се опитват да я изкарат. Блондинката е от заможно семейство и има достатъчно материални възможности.

Преди няколко дни Мария изтри всичките си снимки с Миро в Иинстаграм. И се появиха слухове, че той е развалил годежа си с нея, но е възможно двамата все още да са заедно, а той просто да й е забранил да парадира с връзката им.