Автор
Весела Георгиева

Фолкзвезди спасяват колежката си Сашка Васева

Преди броени дни се разбра, че Сашка Васева се бори със сериозен здравословен проблем. Оказа се, че Васева се нуждае от спешна операция, заради тумор в мозъка. Нейни колеги веднага решиха да се включат с подкрепа.

Сумата за лечение е близо 90 000 евро, като към този момент тя е непосилна за семейството на Васева, пише Блиц. "Заслужава си всички изпълнители да отделят от своите средства", призова Андреа, която добави, че е готова веднага да участва активно в каузата. "Сашка, като изпълнител и основател на поп фолка, заслужава да се направи нещо за нея", добавя още изпълнителката.

Нина Димитрова също коментира, че колегите, които са в България, трябва да се нагърбят с организацията на концерт.

View post on Instagram
 

Константин също коментира, че е готов да помага. "Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се налага, веднага ще помогна. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е многократно. За всякакви неща. Винаги съм откликвал на молбите ѝ без значение за какво са. Разбира се, че бих й помогнал и сега".

Певицата Кали мисли в посока на благотворителен концерт, средствата от който да отидат за операцията на дупнишката певица.

View post on Instagram
 

"Трябва да се помага на хората. Сашка е не само икона в поп фолка. Тя е изключително начетен човек. Има две висши образования, колкото и на хората да не им се вярва. Няколко пъти сме разговаряли. И съм оставала впечатлена от интелекта, който притежава. Веднага бих се включила в кампания за нея, стига да се организира. Сашка е много добър човек. Лошото явно не подбира. Васева не заслужава тази съдба! Ще търся съдействие и от останалите колеги. Не трябва да я оставим в това положение", категорична е Кали.

Според Таня Боева, Сашка Васева е силна и може да пребори всичко. Въпреки че двете не са много близки, певицата се надява колежката й да се оправи. "Ще подкрепя благотворителен концерт за каузата на Сашка Васева", обясни Боева и добави: "Дано доброто се случи. Нека попадне на правилните хора да я лекуват", пише "Стандарт".