Приятелката на Денис Теофиков избухна със зловещо разкритие за смъртта му

Денис Теофиков, който бе сред най-обещаващите млади звезди на попфолка, почина внезапно вчера след падане от 7-ия етаж на жилищната сграда, в която е апартаментът на негов приятел. Трагичната новина беше разпространена мълниеносно бързо в социалните мрежи, а причината за инцидента все още не е изяснена.

Много от колегите на 21-годишния певец отдадоха почит към него, феновете му все още не могат да повярват, че никога повече няма да чуят гласа му на живо. При какви обстоятелства Денис е скочил през терасата, не е съвсем ясно, но приятелката му Алекса направи шокиращи разкрития за последните дни на Теофиков. Тя намери сили да наруши мълчанието си и да излее мъката си от факта, че не е могла да го спаси от мрачните му мисли, довели до решението да сложи край на живота си:

За момента официалната версия за смъртта на Денис Теофиков е, че той сам е сложил край на живота си и както става ясно от думите на приятелката му, не е можел да се отърве от тревожни мисли, според някои провокирани от славата и кариерата му. Инцидентът се е случил в района на Царско село, а какво точно се е случило, тепърва предстои да научим. Твърди се, че Теофиков е възможно да е бил подложен на тормоз.

View post on Instagram
 

Четете още: Денис Теофиков умря на 21 години