Ето в обятията на какъв мачо се гушка красивата асистентка на Рачков (Снимка)

Очарователната и симпатична дама, която кръжи като нежно гълъбче край Рачков по време на шоуто му, си има сериозен приятел, който е луд по нея.

Мъжът, който е пленил сърцето на красивата асистентка Полина Петкова, се казва Ангел Цонев и работи като барман в едно от най-вървежните заведения в Слънчев бряг. Двамата се запознават в родния гряд на Ангел - Велико Търново, издават от „България днес“.

Поли, по която зрителите от мъжки пол хлътнаха до уши, след като се появи до комика, е от град Килифарево в близост до Търново. Тя и любимият ѝ обожават природата и често отскачат до любими дестинации, известни с красивите си пейзажи.

Всъщност новоизлюпената тв звезда е добре позната от малкия екран, допълват от сайта. Тя има роли в хитови поредици „Откраднат живот“, „All inclusive“ и крими сериала „Братя“.

Освен със секси мачо до себе си и лъчезарната си осанка Полина може да се похвали и с впечатляваща биография. Тя е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ с класическо пеене, участвала е в "Гласът на България", а в момента е солист на музикалния театър в Търново, където участва в комедията „Госпожа министершата“ и мюзикъла „Криворазбраната цивилизация“.

Петрова не крие, че обича адреналина. Голяма тръпка ѝ носи шофирането с кросов мотор. Била е многократен републикански шампион по спортното катерене, име над 15 медала в дисциплината.

Четете още: Вижте на коя жена Фики се обясни в любов - не е на съпругата му