Скандални чатове разкриват тормоза, на който Денис Теофиков е бил подложен (Снимки)

Броени дни след като внезапната смърт разплака и разбуни духовете на феновете на 21-годишния Денис Теофиков, и те се впуснаха да търсят справедливост, някои неща започват да се изясняват.

Още в първите минути след фаталния край на младия певец плъзнаха слуховете, че той е бил подложен на тотален психически тормоз от продуцентите си и че най-вероятно именно стресът го е довел до решението да посегне на живота си. Припомняме, че това е една от версиите, върху които полицията работи в момента, като сред тях е и тази, че Денис е убит. Потресени от трагичната новина, личности от шоубизнеса побързаха за травмиращите преживявания на Теофиков.

View post on Instagram
 

Междувременно продуцентът му пусна скрийншот между двамата, с който се опита да потуши страстите, надигнали се срещу него. "За мен беше като син, благодаря, че имах щастието да се докосна до магичен талант като теб, винаги ще казвам, че си бил и ще останеш най-големия", пише той и показа какво съобщение му е пращал Денис. На двете снимки се вижда лъв и малкото му, а според Денис това са били те двамата.

Сега обаче в интернет пространството изплуваха сензационни чатове на Денис, които доказват всички подозрения до момента за упражняван над него тормоз от страна на музикалната му фирма, пишат от "Блиц".

Доказателство за предположението, че момчето е било лишено от правото да ходи, където си поиска, се потвърждава от негов чат, от който става ясно, че младият певец е бил на участие на колежката си Алисия, която го изкарала на сцената да изпее една песен. След като на другия ден се появили техни снимки от събитието, той помолил те да бъдат изтрити от страх продуцентите му да не разберат и евентуално да си поискат хонорар за изпълнената от него песен.

От друга комуникация на Денис с негови почитатели, става ясно, че на него му е било забранено да следва в Инстаграм повече хора, като уточнява, че ако не спази уговорката, ще има глоба. "Казаха ми, че трябва да следвам само хора от фирмата и трима близки приятели", обяснява той причината за малкото хора, които следвал в социалната мрежа.

Четете още: Съмнително! Приятел на Денис Теофиков арестуван заради трагедията