Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате какво се е научила да прави тв водещата Жени Марчева след развода

Водещата Жени Марчева се е развела официално със своя дългогодишен съпруг Мартин. За случилото се в личен план сподели самата тя, наричайки бащата на нейните деца в интервю „бившия ми мъж“.

Раздялaтa се е случила преди месеци, а подозренията, че двамата вече не делят един покрив, тръгнаха още в разгара на лятото, когато Марчева пътуваше по почивки в страната и чужбина или сама, или само с децата си.

View post on Instagram
 

След развода двете дъщери на журналистката останали да живеят при нея, но родителите си поделят грижите за тях, за да може всеки от двамата родители да има възможност да прекарва достатъчно време с момичетата.

Жени сподели в тв ефира, че след развода й се наложило да се научи на неща, които преди това правел съпругът. Като да готви елементарни ястия като спагети и палачинки, защото защото преди с приготвянето на храната в дома им се занимавал само бившият, който е известен с кулинарните си умения.

View post on Instagram
 

За пропукванията в отношенията им с Мартин в тв средите се говори отдавна, като неведнъж името на журналистката е било спрягано в извънбрачни любовни афери, пише "Ретро".

Тази година на Жени и Мартин им предстоеше да празнуват 20-годишнина от брака.
Въпреки че двамата с Мартин се събират като младежи, решават да имат наследници доста след запознанството и сватбата си, заради работохолизма на Жени.