Филип Плейн и любимата му показаха разкошния си дом като замък (Видео)

Един от най-екстравагантните дизайнери в съвременния моден свят - Филип Плейн, си е спретнал очарователно любовно гнездо, което дели с любимата си Лучия.

Новият им дом в тузарския Уестсайд - Бел Еър, Лос Анджелис, е в любимия луксозен и бляскав стил, в който Плейн твори. Той е по-скоро дворец, който малко напомня на хотелски комплекс, а не на имение, пише каналът "Stars News".

View post on Instagram
 

Цената на това разкошно кътче за влюбените възлиза на 280 млн. долара и се простира на цели 14 декара. След продължителни ремонтни, строителни дейности и обзавеждане, сега вече дизайнерът може да се похвали с неговото окончателно завършване.

View post on Instagram
 

В самото начало на къщата са разположени три великолепни фонтана - те са първото нещо, което посетителят вижда, вървейки по главната алея.

View post on Instagram
 

Интериорът на къщата е съчетание между модернистичен шик и бароков дворец от ерата на френските крале. Именно тази комбинация предизвика не особено добри коментари от страна на някои експерти, че къщата прилича на кич, отколкото на модерен и уютен дом.

Трапезарията е в розов цвят, на тавана има невероятни тапети с текстове, които са вдъхновени от държавната опера в Германия, а това било препратка към родината на Филип. Всъщност имат няколко трапезарии, като втората е доста по-светла и елегантна. В този съвременен замък има много помещения и отделни зали, в които да посрещат гости.

View post on Instagram
 

Преобладаващата цветова палитра в имението на Плейн и приятелката му Лучия лавира между белите и сребърни тонове, а пък ние имаме възможност да надникнем в луксозната крепост благодарение на грациозната половинка на дизайнера, която ни превежда из помещенията във видео в Youtube, обяснявайки част от интериорните решения.

Четете още: Сашо Кадиев показа тузарския си дом, в който живее с Ивелина (Снимки)