Да, случва се. Един ден се събуждаш, решаваш че нямаш пари за нов смартфон, пък много ти трябва или просто искаш да си купиш. И в такива ситуации човешкият мозък е склонен да роди всякакви идеи за по-лесно сдобиване с купчинка банкноти. Някои например продават нещо старо, което не им трябва вече. Е, един индиец решил, че съпругата му влиза много точно в това определение и допуснал, че с един куршум ще уцели два заека - хем ще се отърве от жена си, хем ще има пари за нов телефон.

Държим да отбележим, че това се случва в главата на едно 17-годишно момче, което вече е навлязло в тайнството на брака. Той успял да направи сделка с 55-годишен мъж и срещу 2400 долара му продал съпругата си. С тази "крупна" сума се почерпил с обилен обяд и си купил така желания от него смартфон. А какво му е било обяснението пред родителите му и тези на съпругата му? Разбира се, че тя е била така безотговорна да го напусне.

За щастие обаче схемата била провалена от полицията и служителите на реда успели да разтрогнат сделката и да върнат момичето обратно в семейството му. Това обаче се случило трудно и с цената на физическа саморазправа с купувача на съпругата.

Четете още: Защо Криско и Цвети не правят секс