Автор
Весела Георгиева

Мадона втрещи фенове - вижте как позира!

Певицата Мадона беше силно разкритикувана в социалните мрежи, защото пресъздаде сцената, в която Мерилин Монро лежи мъртва в леглото си, пише „Дейли Мейл".

В последното и интервю за списание V, 63-годишната певица позира, лежейки с лице надолу върху легло, а задните ѝ части са напълно открити.

View post on Instagram
 

На друг кадър се вижда шишенце с хапчета, предписани с рецепта, върху нощно шкафче.

Холивудската икона Мерилин Монро е намерена мъртва в дома си в Брентууд, Калифорния през 1962 г., и се твърди, че е взела свръх доза успокоителни лекарства предната вечер.

Фенове коментираха в социалните мрежи, че фотосесията с Мадона е проява на лош вкус.

View post on Instagram
 

Фотографът на сесията пък отговори, е вдъхновен от кадрите на Бърт Стърн от The Last Sitting, за които се смята, че са от последната фотосесия, за която Мерилин Монро е позирала, шест седмици преди смъртта ѝ на 4 август 1962 г.

В интервюто Мадона говори за много неща, включително за възрастта си и способността ѝ да продължава да излиза на сцената с нужната енергия. „Да ви кажа честно, дори не мисля за възрастта си. Просто продължавам напред“.

На въпрос за пенсионирането ѝ, певицата отговаря: „Мисля, че ще спрем, когато вече нямаме никакви ш***ни идеи, когато вече нищо не ни вдъхновява“, пише "Марица".