Мария Игнатова сподели в кои дрехи се чувства най-секси

Мария Игнатова винаги е била сред любимките от телевизионния ефир и определено бихме казали, че е изключително привлекателна. Но макар мнозина да я намираме за секси дама, самата тя сподели едва наскоро, че се е почувствала по този начин. И няма да повярвате кои дрехи са я накарали да изпита това чувство.

Още през уикенда водещата свали маската си пред цяла България в шоуто "Маскираният певец" и се оказа, че именно тя стои зад образа на Зайчето. Блондинката сподели първи впечатления от участието си още на сцената, като заяви, че никога не се е чувствала по-секси, а за това е виновен костюмът на Зайчето.

"Според мен костюмът на Заекът е най-красивият от всички. За съжаление, детайлите по него не се виждат много добре. Никога през живота си не съм се чувствала толкова секси, колкото, когато бях облечена в него. Чувствах се, все едно съм гола", сподели Игнатова секунди, след като свали маската си.

Оказа се, че макар вълненията ѝ покрай "Маскираният певец" да са били много, тя е имала и интересни събития в личен план. Припомняме ви, че в края на септември се омъжи за Ивайло-Нойзи Цветков, а след това двамата се заразиха с Ковид-19, въпреки че са ваксинирани още от април. Игнатова сподели, че за щастие са прекарали вируса леко, без усложнения и че карантината у дома е бил техният меден месец.

Четете още: Дъщерята на Гала се показа без сутиен (Видео)