Автор
Весела Георгиева

Винъс Уилямс за Григор Димитров: Моят приятел е във вихъра си!

Григор Димитров е един от желаните ергени в световен мащаб. Родният тенисист успява да привлече вниманието на доста звездни дами, включително на колежки.

View post on Instagram
 

А сега една от сестрите Уилямс доказва, че следи изкъсо изявите на Григор, защото веднага сподели коментар по повод доброто му представяне на корта.

Григор се справи блестящо със сребърния медалист от Олимпийските игри в Токио – Карен Хачанов, и сега се готви за битка на корта със световния номер 4 – Александър Зверев.

Представянето му бе отбелязан с мил коментар от Винъс Уилямс в нейния Инстаграм профил. Тя сподели снимка на Григор и написа: „Моят приятел е във вихъра си!“.

Всъщност в тефтерчето на Димитров фигурират доста известни имена. През 2012 г. той има авантюра с голямата Серина Уилямс. Тя е по-голяма от него с 10 години, но това не им пречи да са заедно. Официално потвърждение за отношенията им обаче няма и до ден днешен.

View post on Instagram
 

В края на 2012 г. Григор започва връзка с още една колежка от корта - красивата Мария Шарапова. Двамата имат 4 години разлика във възрастта в полза на рускинята, а отношенията им продължават почти 3 години.
През 2015 г. обявиха, че се разделят.

От 2015 г. до 2019 г. Григор се отдава на палавата певица Никол Шерцингер. Двамата имат 13 години разлика във възрастта. Дълго време криха връзката си, но накрая споделиха общи снимки.

View post on Instagram
 

Говореше се, че Димитров е имал повече от приятелски отношения и с Бела Хадид. А сега тенисистът е във връзка с богатата наследница - Лолита Османова.