Автор
Ева Григорова

Сара Джесика Паркър откровена до болка за остаряването: Какво да направя, да изчезна ли?

Сара Джесика Паркър реши да адресира критиките, които тя и нейните колежки от сериала “Сексът и градът” срещат по отношение на визията си и остаряването.

56-годишната актриса е главно действащо лице в декемврийския броя на сп. Vogue, за който даде и специално интервю.

“Толкова много омраза към нас досега не съм усещала. Това никога не би могло да се случи на един мъж” - споделя Паркър.

View post on Instagram
 

През юли актрисата бе заснета от папараци да обядва в компанията на своя 53-годишен приятел Анди Коен. Фотосите станаха обект на дебат в социалните медии, тъй като на тях се виждаха и посивелите коси на легендарната актриса.

“Сива коса, сива коса. Побеляла ли е косата ѝ? Седя до Анди Коен, който е изцяло побелял, но той е изискан. Защо е ок за него?” - пита се Паркър.


“Не знам какво да ви кажа, хора! Особено на тези в социалните медии. Всеки има нещо да каже. Тя има твърде много бръчки или пък няма достатъчно бръчки” - допълва актрисата.

“Изглежда сякаш хората не искат да се чувстваме добре. Сякаш се наслаждават на болката ни от това кои сме днес, независимо от това дали сме решили да остаряваме естествено и да не изглеждаме перфектни или сме направили нещо, за да се почувстваме по-добре” - разказва Сара Джесика Паркър.

“Знам как изглеждам. Нямам друг избор. Какво мога да направя? Да спра да остарявам? Да изчезна?

View post on Instagram
 


Новият сезон на “Сексът и градът” носи името “And Just Like That” и проследява трансформиращото се приятелство на Кари, Миранда и Шарлът. Според описанието на шоуто в него ще бъде представена сложната реалност на живота през 50-те години на трите героини.