Григор Димитров приключи участието си в „Мастърс 1000“ в Париж, където достигна до осминафиналите, но бе спрян. Звездата на родния тенис реши да се поглези в компанията на любимата си Лолита Османова.
Григор заведе Лолита в „най-известното бистро“ или „най-лошия ресторант“ – L`Ami Louis във френската столица, където двамата се насладиха на невероятните специалитети - охлюви в чеснов сос и пилешко бутче, поляти с червено вино.
Ресторантът е емблематичен за за Париж. Открит е през 1924 г. и е в него са сядали личности като Жак Ширак и Бил Клинтън. Наричат го "най-лошия", защото е доста тесен и с малки дървени масички, но да седнеш в него е не само удоволствие, а и въпрос на престиж.
„Защо най-лошият ресторант? Толкова е просто! Общо 14 дървени маси и столове в една малка стая. Но има нещо магическо в това място. Препоръчвам да го посетите“, написа Лолита Османова в Инстаграм под снимката, която сподели.
Лолита дори сподели видео, в което се вижда как им приготвят охлювите.
Казват, че тук приготвят най-вкусното печено пиле. Само два ресторанта в света го правят възхитително и това едното от тях.