Магията на игнорирането: Ето как той да мисли само за вас

Всички сме чували, че похватът с игнорирането в началото на връзката може да направи чудеса и да подтикне партньорът ви да мисли само за вас. Но тук има и една уловка - трябва да издебнете точния момент, в който да го направите и да изпълните тази мисия майсторски. Или поне успешно. Днес ще ви представим няколко безотказни трика, с които да усъвършенствате изкуството на игнорирането:

Не го обсебвайте и не зарязвайте хобитата и приятелите си

Нека мъжът до вас да се чувства свободен и нека да усети, че имате и други интересни занимания в живота си, освен срещите и сладките разговори с него. Не се отказвайте от приятна вечер с приятелки или друго любимо занимание, за да бъдете с този човек. Той трябва да знае, че не сте готови да зарежете всичко, само и само защото ви е поканил на среща. Накарайте го да уважава личното ви пространство. Освен това, когато вижда, че не е чак толкова лесно да си уреди среща с вас, повярвайте, ще задействате желанието му да се постарае повече, за да ви види.

Не правете всичко, което той пожелае

Обикновено влюбените момичета имат склонността да задоволяват всяко желание на мъжа, който е спечелил интереса им. И по този начин, вместо той да го оцени и да се старае още повече, всяка инициатива и усилие започва да идва от жената. Просто защото мъжът вече е научен, че каквото пожелае - ще му бъде предоставено. Не играйте по неговия сценарий, просто поставяйте собствените си приоритети пред неговите.

Сменяйте тактиката

Дори и вие да сте активната страна и често да се случва вие да му пишете за "добро утро" или "лека нощ", винаги можете да обърнете играта, като смените тактиката. Просто се отдръпнете. Направете изключение и не го търсете за малко, а ако ви потърси, не отговаряйте веднага. Тази тактика винаги действа, защото провокира другата страна да се замисли какво се е променило и защо довчера сте били толкова неразделни, а днес не откликвате. Разбира се, най-важното е да не прекалявате с недостъпността и да не я практикувате често. В подобен случай ще има точно обратния ефект.

Четете още: Първият в света унисекс презерватив вече е факт, ето как се поставя