Автор
Весела Георгиева

Иво Димчев се хвали с новата си къща - палат в тузарски столичен квартал (снимки)

Иво Димчев се похвали с луксозна къща в полите на Витоша, в която се нанесъл преди броени дни. Имотът струва поне един милион, твърдят източници, пише "Стандарт".

View post on Instagram
 

Къщата е на няколко етажа, с просторен двор и е пълен с произведения на изкуството, които също са купувани на баснословни цени.

Новият дом на Иво Димчев се намира в тузарския софийски квартал „Симеоново”, сподели наскоро самият той. Провокативният артист, който преди 3 години публично обяви, че е серопозитивен, се занимава с обзавеждането месеци наред, а преди дни окончателно се нанесе в жилището.

Справка показа, че подобни имоти в този квартал вървят по около един милион лева, а някои даже са още по-скъпи, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 

Димчев вече е опразнил големия си апартамент в центъра на София, за който търси наематели.

View post on Instagram
 

По всичко изглежда, че Димчев много се радва на новата си къща. Той не спира да се хвали с нея. От снимките на жилището, които публикува в социалните мрежи, става ясно, че го е напълнил с произведения на изкуството, които украсяват не само стаите, коридорите и стълбището, но и двора. Става въпрос за картини и пластики, за които звездата не се притеснява да брои луди пари, а част от тях са създадени и от самия него.

Наскоро изпълнителя на „Баница”, „Парцал” и „Водка” сподели, че е купил за къщата си и пластика на бившия министър на културата – Вежди Рашидов.

Артистът показа двора, в който има саксия с форма на череп с отрязана горна част. От нея стърчат клонките на нежно младо дръвче. На стената над саксията е поставена друга стряскаща скулптура, чийто вид рязко контрастира с романтичното настроение, бликащо от зелената полянка в двора.