Автор
Woman.bg

Може ли да повярвате? Мъжете не обичали големи гърди и не искали секс с две жени!

Ние, жените, изначално вярваме в разни уж неопровержими истини за мъжете, като сме склонни понякога да поставяме цялото мъжко съсловие под един знаменател. Прави ли сме обаче? Възможно ли е да сме в огромна грешка за някои „правила“, които никога не сме поставяли под съмнение. Оказва се, че да.

Митове бол, a днес опровергаваме най-разпространените от тях.

Мъжете говорят за секс с приятелите си

Истината е, че много жени вярват, че мъжете влизат в ужасни детайли за сексуалните си преживявания. Всъщност психолози твърдят, че удовлетвореният от интимния си живот мъж не разказва подробности на приятелите си за него. Даже е доста сдържан относно случващото се в спалнята му. Този маниер на поведение се корени в детството му - малките момчета рядко разказват на приятелите си за близките си отношения с майката, а в тийнейджърството пък не споделят за първите си любовни трепети. Това формира у мъжа умение да разграничава личните теми от по-общите, характерни за мъжката компания. Дори в приятелски кръг да се заговори за секс, то малцина споделят за уменията и представянето си (нещо, в което ни е наистина трудно да повярваме)!

Мъжете обичат големи гърди

View post on Instagram
 

Според статистиката мъжете, които харесват пищните женски форми, са само 25 % от всички представители на мъжкия пол в света. Психолозите са на мнение, че като цяло любовта към големите гърди е наследена от предците. В далечното минало пищната гръд е била признак на здравата жена и на способността й да осигури здраво потомство.

Мъжете не ревнуват

В днешно време много жените са уверени, че мъжете са загубили способността си да ревнуват. Показател за любов е увереност в партньора, която се изразява в споскойното отношение на мъжа към привичките на жената, включително и излизането й с приятелки, както и с други мъже.

Ревността обаче никога не е изчезвала и продължава да терзае сърца и на мъже, и на жени. Мъжете просто са по-внимателни, за да не отблъснат свободолюбивите жени.

Мъжете искат секс с две жени

Психолози разглеждат тройката като публичен акт и миниспектакъл, в който всеки има роля. Участниците обаче изпитват удоволствие не заради усещането, а заради собственото си его. В 82 % от случаите партньорите са удовлетворени не от оргазма, а от утолената жажда за тщеславие. По тази причина в живота много мъже не реализират една от любимите си фантазии, тъй като смятат, че може да създаде морален дискомфорт.

Снимка Getty Images

За мъжете е важна девствеността на жената

Мъжете отдавна нямат кой знае какви изисквания по темата и не очакват от жените да са девствени, когато си лягат с тях. Броят на предишните партньори вече не е от значение. За мъжете е важно в момента дамата да се държи на ниво и да е надраснала някои характерни за младите момичета черти.