Горещо, по-горещо, пожар! Австралийските пожарникари отново разпалиха женските копнежи (Снимки и Видео)

Скъпи дами, ако сте ценителки на чаровните мъжки усмивки и сте зажаднели за стройни силни тела, календарът на австралийските пожарникари със сигурност ще ви разгорещи.

Снажните огнеборци в Австралия вече 29 години издават календар, с който подкрепят различни каузи, свързани с животните. Освен с благородната си мисия и милите животинки, с които ежегодно се снимат, младите мъже омайват и с горещия си чар.

View post on Instagram
 


Тази година пожарникарите влизат за пръв път в партньорство с американската организация Greater Good Charities, която е в подкрепа на хуманното отношение към животните в САЩ.

View post on Instagram
 


За 2022 г. феновете ще имат възможност да избират между цели шест различни издания на календара. В класическия вариант сексапилните огнеборци позират сами, а други четири са в компанията на разнообразни сладки животинки, сред които както домашни, така и такива, характерни за австралийския континент.

Шестият вариант е най-специален – за него магнетичните пожарникари позират единствено по бански.

View post on Instagram
 

Както повелява традицията, средствата от продажбата на календарите отиват в подкрепа на дейността на избраната организация . Доскоро на тази привилегия се радваха само австралийски организации, но откакто календарът придоби световна слава, мащабът на дейността все повече се разширява, предава People.

Изборът за тазгодишната кампания да се падне на американска организация е жест от страна на австралийците в знак на благодарност за подкрепата, която получават от САЩ по време на унищожителните горски пожари през 2019 и 2020 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Може ли да повярвате? Мъжете не обичали големи гърди и не искали секс с две жени!