Голямата любов на Натали Имбрулия: Той е мъжът на живота ѝ, но тя се развежда с него

Натали Имбрулия за първи път призна коя е голямата й любов. 46-годишната певица, която изгря на музикалната сцена през 90-те години на миналия век с парчето Torn, заяви, че това е фронтменът на Silverchair Даниел Джонс. Тя е омъжена за музиканта от 2003 г. до 2008 г., като рядко е коментирала връзката и раздялата си с него.

Сега от позицията на времето обаче Имбрулия е уверена, че именно Даниел е мъжът на живота й.

“Той беше любовта на живота ми и смятам, че след време разбираш, че това е много специално нещо. Обръщаш се назад към него с умиление”, откровена бе певицата в подкаст на Spotify.

Джонс също говори за Имбрулия с добро чувство. Според него тяхната връзка не се е развила, защото са имали различни цели в живота.

“Тя искаше да се установи и да има бебета, да прави нормалните неща. Аз пък ставах все по-странен. В един момент просто изчезнахме един от друг”, казва Джонс.

С още по-сантиментален тон бившият й мъж признава, че е срещнал певицата, когато е бил на 19 г. и че тя го е научила да бъде мъж.

“Сега сме приятели, но трябва да си призная, че не си говорихме десет години”, казва още Джонс.

По време на брака си те прекарват дълго време разделени заради участията си. Парчето на Имбрулия Counting Down the Days, което тя написва през 2005 г., разказва именно за

връзката им от разстояние и колко много й липсва Джонс.

Певицата роди сина си Макс на 44 години през 2019 г. Тя зачева инвитро с донор на сперма.

Джонс рядко обсъжда публично личния си живот. Последно бе обвързан с модела Мишел Лесли, но и с нея вече е разделен.

View post on Instagram