Скандал тресе 'Маскираният певец': Победителят е предопределен, ето кой е той!

Зрителите на "Маскираният певец" заподозряха, че победителят в шоуто е предопределен и че това ще е Перлата. Повод за негодуванието им е постоянното налагане на тази маска, под която се крие певица с не чак толкова впечатляващи гласови данни.

Из социалните мрежи постоянно се коментира въпросът как е възможно образът с най-слаб рейтинг винаги да отърава кожата. Според HotNews зад маската се крие Лора Караджова, както и че това е начин тя отново да изплува от забвението, както смятат запознати.

"Как Перлата винаги отиваше на елиминации и все се преборваше да продължи напред, а последно пък я изкараха с по-висок рейтинг и продължи без да е застрашено оставането й в шоуто?", чудят се фенове на предаването на Магърдич Халваджиян.

Като причина Перлата да продължава да извисява глас в шоуто някои зрители пък съзряха в певицата Алекс Раева, която била много добра приятелка с Караджова и по думите им държала тя да достигне до големия финал.

"Нищо чудно и тя да спечели. Като гледаме тази година няма особено големи имена, в повечето случаи са някакви позабравени стари муцуни", коментират този сезон на музикалното риалити други зрители.

Четете още: Шок! Иво Димчев съблазнил шефа на пожарната